2e-ode-aan-sintiromarus

2de Ode aan ons 10 jarig bestaan!

Met veel genoegen kijken wij terug op ons 10 jarig jubileum show. Feestelijke gipsy kostuums, dansers een prachtige pantomime op Ederlezi, nieuwe compositie van Primas Blishta en een prachtige 2de Ode geschreven door Roeland Drost.

Toen Sintiromarus 6 jaar bestond heeft Roeland voor ons een Ode geschreven, nu ruim 4 jaar verder zijn we blij verrast met een prachtige 2de ode aan ons 10 jarig jubileum.

Met Roeland Drost hebben we vele mooie muzikale samenwerkingen mogen beleven. De meest recente samenwerking was “Het Wonder van Jero”. Het was een magisch theatervoorstelling waarin wij met onze muziek 100 jaar oude machines, in de papierwarenfabriek Jero, tot leven brachten.

 

Lees hier deze prachtige 2de ode aan Sintiromarus

2e-ode-aan-sintiromarus-oktober-2016

Geef een reactie