Stockholm

Sintiromarus online in een nieuw jasje

Gipsy Underground News #1

Al enige tijd liep ik rond met een heleboel ideeën voor een nieuwe logo en website lay-out. Na heel veel brainstormen met mij zelf en de computer is het dan eindelijk zo ver!

Sintiromarus online in een nieuw jasje

Het logo heb ik ontworpen eind april jl. Om de kleur te bepalen ben ik op onderzoek uit gegaan waar elke kleur voor staat. En zo kwam ik op het ontwerp van het paarse Sintiromarus logo. Paars staat voor artistiek, creativiteit, gevoeligheid en de kleur is passioneel. Allemaal sleutelwoorden die passen bij onze muziek!

Logo 2016

De trend kleuren voor volwassen is ook bij mij toegeslagen. Ik vind het echt een hele fijne ontspanning, muziekje aan en heerlijk creatief bezig zijn met kleuren. Vooral het kleuren van Mandala’s vind ik heel uitdagend. De vormen en geometrische patronen brengen mij in een concentratie die mij energie weer in balans brengt. Eigenlijk wat onze muziek ook doet. Het kost energie maar het geeft ook energie zowel voor ons als Sintiromarus maar ook voor ons publiek.

Daarom vind je op ons gehele nieuwe website altijd de mandala terug komen op elke pagina. Een mooi samengaan van Tibetaanse kunst met onze muziek vol culturele rijkdom en etnische diversiteit.

cropped-tumblr_nornt8zg521un0r8do1_1280-1.png

Verder zullen wij via onze nieuwe online magazine “Gipsy Underground news” jullie op de hoogte houden van al onze bezigheden en alles wat ons als mens met de muziek van Sintiromarus verbind.

Uiteraard zijn we ontzettend nieuwsgierig naar jullie reactie betreft onze nieuwe logo en lay-out zie onze website www.sintiromarus.nl. Een reactie op dit artikel stellen wij dan ook zeer opprijs.

xoxo Primas Blishta

7 gedachten over “Sintiromarus online in een nieuw jasje

 1. De nieuwe stijl ziet er prachtig uit. We hopen binnenkort weer eens te genieten van jullie ontroerende muziek. Zolang doen we het maar met de laatst uitgekomen cd. Wanneer kunnen we jullie in Rotterdam of omgeving beluisteren ?

  1. Ha Fam Riekwel, wat ontzettend leuk om een reactie van jullie te mogen ontvangen! We hebben een vaste plek midden in het centrum van Den Haag dit is niet zo ver weg van Rotterdam 😉 Zou leuk zijn om jullie in Theater Concordia te zien. Wanneer wij weer in Rotterdam of Capelle spelen weet ik niet. Lieve groeten, Blishta

 2. Wat mooi gedaan, wat een prachtige website , blij te horen dat jij ook met kleuren werkt. Het mooie ontwerp ; het logo schitterend , alles! en in de kern de sleutel. Binnenkort kom ik weer van jullie muziek genieten, energie alom!
  Goed gedaan allemaal,,, Latcho Drom!!!!!

  1. Lieve Conny, dank voor je warme woorden. Het is zo fijn dat we elkaar hebben mogen ontmoeten. liefs en tot snel!

 3. Dat heb je weer fantastisch gedaan Blishta, ziet er schitterend uit en die kleurenpracht is zooo mooi!
  Mijn complimenten!
  Tot gauw. Liefs van Ina

Geef een reactie